Well this year FrightFest, it looks like the scheduling fairies have been listening. There are several nice long gaps on both days. There's an hour early Friday dinner time and on Saturday there's a choice of 2 dinner time slots.
It's a lot better than last year but there is still room for improvement. The Saturday's gaps could have been shifted around to give an hour after the first film. Most people have had breakfast so by the time 12:40 rolls around everyone is starving. You could then do 20 minute gaps between the afternoon films, most people just stretch their legs, go for a pee and have a fag. That would condense the afternoon and allow for a slightly bigger gap in the evening for a proper dinner somewhere non-fast-foodie.
Thursday 1 March 2018
21:00 - 22:58 (98m / 1h 38m) Ghost Stories
23:20 - 00:52 (92m / 1h 32m) UK Première - The Lodgers
Friday 2 March 2018
13:30 - 15:16 (106m / 1h 46m) UK Première - The Wanderers: Quest Of The Demon Hunter
15:50 - 17:19 (89m / 1h 29m) World Première - Attack Of The Bat Monsters
1 h 11m
18:30 - 20:10 (100m / 1h 40m) UK Première - The Ravenous / Les Affamés
20:45 - 22:33 (108m / 1h 48m) UK Première - Cold Skin
23:15 - 01:01 (106m / 1h 46m) European Première - Primal Rage
Saturday 3 March 2018
11:00 - 12:38 (98m / 1h 38m) UK Première - The Blacksmith And The Devil / Errementari
13:15 - 14:42 (87m / 1h 27m) European Première - Pyewacket
15:15 - 16:53 (98m / 1h 38m) UK Première - Friendly Beast / O Animal Cordial
18:30 - 19:59 (99m / 1h 29m) UK Première - Secret Santa
21:05 - 22:28 (83m / 1h 23m) UK Première - Tigers Are Not Afraid / Vuelven
23:00 - 00:23 (83m / 1h 23m) European Première - Sixty Minutes To Midnight
No feedback yet
Form is loading...