Over the years this has become a little FrightFest survivors' guide. The most important part of a film festival is choosing when to eat and when to grab a quick pint. This year the gaps seem to be between 25 and 50 minutes long. Last year we had to eat a 3 course meal in 25 minutes then rush back to our seats! But it looks like we might have a bit longer this year.
If anyone from FrightFest is reading this then next year can we have a shorter (pee only) gap during the morning to build up a longer gap around food time. There are loads of really nice restaurants in Glasgow but we just end up eating KFC, Wok2Walk and junk because there just isn't enough time to go somewhere nice :(
So to help you with your food planning here is a list of the gaps and their films ;)
Thursday 25 February 2016
21:00 - 22:52 (93m / 1h 33m) UK Première - The Forest
Friday 26 February 2016
13:30 - 15:05 (95m / 1h 35m) UK Première - The Hexecutioners
15:40 - 17:11 (91m / 1h 31m) UK Première - Anguish
18:30 - 20:08 (98m / 1h 38m) World Première - Pandemic
21:00 - 22:27 (87m / 1h 27m) UK Première - The Mind's Eye
23:15 - 00:41 (86m / 1h 26m) European Première - Patchwork
Saturday 27 February 2016
10:00 - 11:44 (104m / 1h 44m) Scottish Preview - The Wave (original title: "Bølgen")
12:10 - 13:39 (89m / 1h 28m) UK Première - Southbound
14:05 - 16:05 (120m / 2h) Preview - SPL 2: A Time for Consequences (original title: "Saat po long 2")
16:40 - 18:16 (96m / 1h 36m) European Première - The Other Side of the Door
19:05 - 20:42 (97m / 1h 37m) UK Première - Baskin
21:30 - 22:51 (81m / 1h 21m) UK Première - Martyrs
23:30 - 01:00 (90m / 1h 30m) UK Première - The Devil's Candy
More information about these films may be found on the official FrightFest web site:
For previous years' film choices take a look at our main Glasgow Fright Fest page.
Form is loading...